Zo kies je de juiste lingerie onder elke outfit

Zowel een beha als een slipje zijn noodzakelijk, daarover bestaat geen twijfel. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat je niet zomaar elke beha en elk slipje onder elke outfit kan dragen. De keuze van je lingerie is ontzettend belangrijk, ook al denk je misschien dat je dat niet ziet.

Als je wilt dat je kleding onberispelijk valt zoals in de modereportages of op de catwalks, kom je niet weg met tien dezelfde onderbroekjes en een lievelingsbeha. Verkeerd gekozen lingerie zie je vaak wél, dus kan je hier maar beter zorgvuldig mee omgaan.

Lingerie Daniëls geeft je enkele tips om altijd en overal een goed figuur te slaan. Dat kost je iets meer moeite, maar zo ben je er zeker van dat je er altijd stralend uitziet.

1. Kies je lingerie in overeenstemming met je kleding
Neem ’s morgens niet zomaar een onderbroek en een beha uit je lade, maar bedenk eerst welke kleren je die dag gaat aantrekken. Op basis daarvan kan je afwegen welk ondergoed het beste zal passen.

In het begin zal dit wat extra tijd en moeite kosten, maar na een tijdje weet je precies welk broekje bij welke rok past, of welke beha bij welk bloesje hoort.

2. Onderschat het ‘emotionele’ effect van sexy lingerie niet
Eenvoudige katoenen broekjes en goed passende beha’s zijn prima als ze matchen met je kleding, maar onderschat toch het effect van een sexy lingeriesetje niet. Ook al zit het goed verborgen onder je outfit, door die extra flair loop je niet onopgemerkt voorbij!

3. Kleur bekennen
Er is niks erger dan een ‘onderbroekenlijn’ of ondergoed dat door je kleding zichtbaar is. Denk daarom ook goed na over de kleur van je ondergoed.

Huidkleurige tinten en mokkatinten zijn bijvoorbeeld minder zichtbaar door een dun stofje dan wit ondergoed. Maar ook hier geldt dezelfde regel als bij de snit: eerst proberen, en dan de beste optie kiezen.

Meer advies nodig?
Kom gerust eens langs in de winkel voor meer advies op jouw maat.

6 november 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.