Waarom je beter geen wit draagt onder doorschijnende kledij

De winter is bijna achter de rug en dat betekent dat het bijna tijd is om je zomerse outfits naar boven te halen. Weg met donkere en saaie kleding, hallo lichte zomerkleedjes! Deze kledij is een pak dunner en daarom is het belangrijk om te kiezen voor de juiste lingerie. Je vindt het misschien raar als ik zeg dat je onder doorschijnende kledij best geen wit ondergoed draagt. Integendeel, kies voor huidkleurige en -geloof het of niet – rode lingerie!

Waarom?

Onze huid van van nature rode tinten. Indien je kiest voor een witte bh krijg je een wit afgetekend blok dat zichtbaar is onder kleding. Kies daarom voor rood naadloos ondergoed. Ook kleuren als cappuccino en mokka sluiten nauw aan bij de huidskleur van de gemiddelde Europese vrouw.

Rode lingerie van Chantelle

Eén van mijn favoriete stukken uit de nieuwe collectie is het onderstaande setje van Chantelle. De bh is heel glad en vertoont geen naden. De schouderbandjes zijn verstelbaar en gemakkelijk om te vormen naar het halter of strapless model. Ook het broekje is naadloos waardoor je zeker bent dat het setje niet doorzichtig is onder kledij.

Rode lingerie : Bh en Tshirt Chantelle

Chantelle reeks “Vous et moi” : T-shirt bh €69 Slip €28

Weetje om af te sluiten

Wist je trouwens dat men in het zuiden van Europa gelooft dat het dragen van rode lingerie bij het begin van het jaar geluk brengt? Het nieuwe jaar mag dan al even bezig zijn maar een rood setje is onmisbaar in jouw garderobe. Je doet jezelf en jouw partner dan ook een klein pleziertje als je kiest voor passievol en sexy rode lingerie. 😉

15 februari 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.