🍁 Hallo herfst en nieuwe trendkleuren!

“I have enough lingerie”, said no one ever. Met die wijsheid voorop, stellen we graag onze nieuwe najaarscollecties aan je voor in de trendkleuren die dit najaar overheersen … Benieuwd?

Chilipeperrood 🌶️

Een mooie, vuurrode kleur die lekker opvalt en jou een vrouwelijk gevoel geeft… in deze koude maanden heeft iedereen wel eens last van de winterblues, maar daar helpen deze vurige items je alvast bij!

  

Een palet aan bruinschakeringen 🤎

Met het amandelkleurige almond brown kan je eigenlijk niets mis doen: deze tint ligt tussen donker- en lichtbruin in en straalt warmte uit. Labrador dark brown is net wat donkerder, maar minstens zo herfstig. Showen maar onder die laagjeslook!

  

Peachy Vibes 🍑

Van beachy vibes in de zomer naar peachy vibes voor het najaar. Met deze zachte perziktinten kan je niet anders dan stralen en tegelijkertijd ook zacht zijn voor jezelf. Ontdek de sappige combi’s van roze, oranje en soms een vleugje beige. Take care of your body, you only have one!

 

Pink is never out of style 🌸

En dat bewijzen ook weer de talrijke roze eyecatchers voor dit seizoen. Oud-, pastel- of donkerroze. Deze kleur gaat nooit uit de mode!

  

Pumpkin orange 🎃

Wie aan herfst denkt, denkt aan een warme kop thee, een dekentje én … pompoenen. De kleur pumpkin orange zet dit idee om in aantrekkelijke setjes die het herfstgevoel uitstralen. De tint rusty orange doet dan weer denken aan krakende herfstbladeren en past perfect onder je herfstgarderobe. Ook leuk als accentkleurtje voor wie graag eens een bandje laat piepen onder een hemd of blouse. Daarnaast leunt ook koper, één van dé trendkleuren dit najaar, aan bij de oranje groep.

  

  Frisse groentinten 🍀

  Van jade over olijfgroen tot grasgroen. Als de bladeren van de bomen vallen en de natuur van kleuren wisselt, voegen we lekker zelf het groen toe!

    

  Oceanen en sterrenstelsels 🌊

  Met blauwtinten zoals galaxy blue en diepe oceaankleuren sla je de bal dit najaar helemaal raak.

    

   

  Ontdek de volledige gloednieuwe collectie in de winkel! 

   

  Liefs,

  Arlette

  24 september 2020

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.