Het verhaal van Arlette Daniëls

Oneindig veel keuze

“Beha’s, slipjes en nachtkleedjes zijn al van kleins af aan dagelijkse kost voor mij. Vroeger kon je de lingeriecollecties op één hand tellen, maar sinds ik de lingeriewinkel van mijn moeder overnam in 1985 is de keuze oneindig geworden. Vele vrouwen vinden het dan ook een helse zoektocht om de perfecte beha te vinden, iets waar ik maar al te graag een handje bij help.”


De perfecte lingerie

“Mijn missie is om vrouwen te helpen bij het kiezen van de juiste maat, het beste model en de meest flatterende kleur, want elke vrouw verdient perfect zittende lingerie. In de winkel hangt een bonte mix van bekende klassiekers en onbekende, exclusieve merken. Een voor een stralen ze kwaliteit uit, of het nu een stijlvol, trendy of voller gevormd exemplaar is.”

Huiselijke sfeer

“Geen lange zoektochten meer in een kil pashokje. Dankzij het zorgvuldig samengesteld assortiment en de huiselijke sfeer bij Lingerie Daniels kan je eindelijk op je gemak mooie, perfect zittende lingerie scoren. Om het winkelen nog makkelijker te maken, organiseer ik af en toe ook workshops en activiteiten. De zoektocht naar lingerie was nog nooit zo makkelijk!”