Ik ga op reis en ik neem mee …

lachende frau steht auf ihrem koffer

Of je nu een haltertopje of een strapless jurk draagt, je zomergarderobe is ongetwijfeld een heuse uitdaging als je de juiste lingerie moet uitkiezen om eronder aan te trekken. Zorg daarom dat je niet alleen de leukste zomeroutfits mee op vakantie neemt, maar ook bijpassende lingerie. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij je halve koffer moet opofferen voor lingerie. Met deze drie soorten beha’s kom je al een heel eindje verder!

 

T-shirt beha

Een absolute must op vakantie is de perfecte t-shirt beha, want er is niets zo onflatterend als een beha die aftekent onder je zomerse tenue. Zeker als je voor een dun t-shirtje kiest of vaak aansluitende kledij draagt, is dit the way to go. Chantelle en Heidi Kum hebben heel wat subtiele modellen die je moeiteloos onder je favoriete t-shirts kunt dragen.

Statement beha

Op vakantie durf je al eens wat meer. Door de hogere temperaturen kan je wel wat meer bloot laten zien. Zeker met je mooi gebruinde decolleté of rug. Neem daarom ook een beha mee in een fleurige kleur die je kan dragen onder een transparant bloesje of top met open rug, zoals de sexy stuks van Passionata.

Shapewear

Voel je je toch nog niet helemaal comfortabel in die nauw aansluitende jurk of dat niets verhullende stofje? Pak dan stiekem ook shapewear zoals die van Spanx mee op vakantie. Dat geeft je lichaam een mooie vloeiende lijn, zodat je zonder zorgen stralend kan genieten van de avondzon in je favoriete jurk.

Gouden tip

Als laatste nog één gouden tip: neem eens géén wit of huidskleurig ondergoed mee. Een sexy rode of roze beha is even goed onzichtbaar onder witte kleding, maar past veel beter bij de zomerse sferen. Niet alleen jijzelf, maar ook je man / lief zal je dankbaar zijn ;).

Mis je nog een van bovenstaande exemplaren in je lingerielade? Kom dan nog voor je vakantie langs bij Lingerie Daniëls die je met plezier verder zal helpen.

30 juni 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.